Detingut per no pagar 700 euros en un hotel

La policia arresta un jove acusat de maltractaments en l’àmbit domèstic

Detingut per no pagar 700 euros en un hotelFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dissabte un home que va intentar marxar d’un hotel sense pagar. Els fets es van produir en un establiment a Andorra la Vella quan l’home, no resident i de 66 anys, hauria acumulat unes despeses superiors als 700 euros. Dissabte, l’establiment hoteler on s’allotjava va avisar les forces de l’ordre en veure que el client no tornava per pagar el deute. En rebre l’avís, la policia va procedir a la seva recerca i posterior detenció. L’home va ser aturat diumenge a les 02.30 hores mentre caminava per la via pública i està acusat d’un delicte de defraudació.

Etiquetes:

Detingut per maltractament

Els agents van detenir un jove de 22 anys per un delicte d’agressions. Els fets es van produir dissabte pels volts de la una del migdia, a Escaldes-Engordany, quan la policia va ser requerida per atendre una “desavinença” en un domicili particular. En arribar al lloc dels fets, les forces de l’ordre van procedir a intervenir però el jove es va resistir a la seva detenció. El noi està acusat dels delictes de maltractament en l’àmbit domèstic i resistència greu a funcionaris de policia en l’exercici de les seves funcions.

Finalment, pel que fa als delictes contra la salut pública, la setmana passada la policia va detenir un jove no resident de 21 anys per possessió de dues pastilles d’èxtasis i 1,9 grams de marihuana. Pel que fa als delictes contra la seguretat en el trànsit, durant aquesta setmana es van detenir nou persones. El cas més destacat és el d’un resident amb una taxa d’alcohol de 2,07 grams per litre que va causar un accident amb danys materials.

tracking