Societat

Destrossen la taula d'Stop Violències a la Festa del Roser

La presidenta de l’associació diu que van rebre molts insults per part de nois

Destrossen la taula d'Stop Violències a la Festa del RoserSTOP VIOLÈNCIES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La taula que l’organització Stop Violències havia muntat per prevenir i conscienciar sobre l’assetjament a les dones per la Festa del Roser d’Ordino va quedar destrossada després que un jove begut, que les havia increpat bona part de la nit, hi saltés a sobre i la trenqués. “Portava estona insultant-nos i va arribar un moment que es va llançar sobre nosaltres. Després va intentar fugir però no va marxar, sinó que va seguir de festa fins que va arribar la policia i aleshores ho va negar tot”, va dir la presidenta de l’entitat, Vanessa Mendoza, que també va apuntar que van rebre molts insults per part de nois, mentre que les noies els agraïen la tasca que feien. Mendoza també va criticar que des de l’organització de la festa no es va “fer res i tot va seguir com si no hagués passat res”. Arran de l’agressió, Mendoza va patir lesions lleus a l’esquena, el coll i la cama i ahir mateix va anar a presentar la corresponent denúncia. Malgrat això, Stop Violències ahir no va tornar a posar la taula a Ordino però sí que estaran a la Massana i el número de telèfon 646 464 seguirà actiu per atendre qualsevol demanda.

La presidenta de l’entitat va lamentar que alguns nois “se senten agredits per la nostra presència i ens acusen de difondre un problema, el de la violència masclista, que segons ells a Andorra no hi és, però és mentida perquè durant el cap de setmana hem vist grups d’homes grans perseguint noies joves i borratxes”.

Mendoza va titllar la festa del Roser com a “greu” i va afirmar que també havien vist actituds “masclistes i pròpies d’una societat patriarcal” al descampat de davant de l’escola.

Destrossen la taula d'Stop Violències a la Festa del Roser

tracking