Trànsit

Un camió sobrepassa l'alçada i s'encalla al túnel Dos Valires

La grua del vehicle va fer malbé les càmeres de trànsit i la senyalització

Un camió sobrepassa l'alçada i s'encalla al túnel Dos ValiresAERCO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió es va encallar ahir al matí amb l’estructura metàl·lica que limita l’alçada màxima per poder accedir al túnel Dos Valires des de l’entrada nord d’Encamp en sentit a la Massana. Els bombers van rebre l’avís a dos quarts de 10 del matí, i l’incident va obligar al desviament del trànsit, que va haver de passar per Escaldes-Engordany.

El vehicle, de matrícula andor­rana, duia una grua desplegada i no va patir danys materials, segons va explicar al Diari el cap de guàrdia dels bombers, Joan Boteller, ja que després de l’accident el camió va poder fer marxa enrere. Tot i això, l’arc de ferro, així com la senyalització i les càmeres de trànsit, sí que es van malmetre i van haver de ser retirades de la via. Boteller va remarcar que l’estructura va complir la seva funció. “Si mai venen camions que excedeixen l’alçada, topen amb aquella barra”, va remarcar el cap de guàrdia.

A la zona de l’accident s’hi va desplaçar una dotació del cos de bombers amb un camió de foc i una ambulància que finalment no es va haver de fer servir. Els bombers van ajudar a “sanejar la zona”. Cap al migdia el servei de mobilitat, a través de les xarxes socials, va anunciar que ja s’havia restablert l’accés al túnel Dos Valires, on havia succeït l’incident a primera hora del matí.

tracking