EDUCACIÓ

L'Escola de Meritxell explica al Consell el projecte de fundació

Des de l’EENSM van apuntar que "amb l’adopció del nou estatus jurídic, reforça l’interès social i públic que ha guiat la seva activitat des del seu origen”

L'Escola de Meritxell explica al Consell el projecte de fundacióEENSM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta de la junta rectora de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM), Maria Pilar Díez, es va reunir dimarts, acompanyada de la directora de la institució, Celine Mandicó, amb els consellers generals que formen la comissió legislativa d’Afers Socials per exposar el treball de la junta amb l’objectiu de deixar de ser associació i passar a ser fundació. Una decisió, van recordar des de l’EENSM, que es va adoptar amb el suport de la pràctica totalitat dels socis presents i dels vots delegats el 29 de maig.

Des de l’EENSM van apuntar que el canvi “serà possible un cop el Consell General hagi aprovat el marc legislatiu necessari”. “Amb l’adopció del nou estatus jurídic, reforça l’interès social i públic que ha guiat la seva activitat des del seu origen, així com l’evolució que ha experimentat creixent amb nous projectes, serveis i programes”, van afegir.

tracking