x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
trànsit

S'activen quatre nous radars fixos a la xarxa viària

Actualitzada 26/06/2018 a les 06:44
La policia va activar ahir quatre nous radars fixos a la xarxa viària del Principat. Es tracta d’aparells que se situen a les carreteres generals 1A, 2 i 4 al seu pas per Santa Coloma, Encamp i la Massana, segons va informar el cos en un comunicat. Només un dels quatre actuarà en el sentit de pujada, la resta abastaran tots els carrils de baixada i de pujada. Les velocitats màximes permeses se situen entre els 50 quilòmetres i els 60 quilòmentres per hora. La posada en marxa dels quatre radars arriba després del muntatge de les cabines per instal·lar els sistemes de detecció d’excessos de velocitat i l’homologació dels aparells. Amb aquests nous punts de control les carreteres andorranes ja disposen de 14 radars fixos.
D’altra banda, la policia va emetre un decàleg de consells per evitar robatoris a casa en els períodes de vacances, entre els quals destaquen tancar bé les portes i les finestres, no abaixar del tot les persianes, no difondre a les xarxes socials la intenció de marxar de vacances i la durada o no amagar mai les claus sota la catifa de l’entrada de casa perquè poden ser localitzades amb relativa facilitat. En cas de furt, més enllà del decàleg el cos de seguretat també destaca alguns consells com ara mantenir la calma i no entrar al domicili o no arribar a l’enfrontament amb els lladres.
Etiquetes
  • #3 Nomes per recaudar, no per seguretat
    (26/06/18 14:23)

    Si realment els preocupes la nostra seguretat els posarien mes aviat a les entrades de alguna poblacio, a la entrada de Sant Julia a l'alçada de la borda del Jaile, les arades i tota la via fins arribar al pont de fontaneda son carreres constants de els 4 mateixos de sempre, aqui es on tindrien de ficar radars i ma dura pero no, interesa mes ficar-los als 4 carrils de la mercedes o de la margineda, mes probabilitats recaudar alla no?
    o poder es que no interesa agafar als que fan curses al centre vila perque son amics o coneguts d'algu? Deu vulgui que ningu prengui mal, perque si es per lo que fan al respecte els cossos de seguretat.......

    Respondre
  • #2 pepe
    (26/06/18 12:11)

    están todos en bajada, saquen ustedes mismos sus propias conclusiones, pero es curioso q sean todos en bajada ¿Q siniestralidad justifica esos radares? ¿Para cuando un radar q detecte corruptelas o desvíos de dinero publico a bolsillos privados? Seguro q nunca, pq aunque lo hubiese, ya se encargarían de hacerlo fracasar.

    Respondre
  • #1 Preguntes retòriques
    (26/06/18 09:11)

    I estan situats en punts negres d'alta sinistralitat? O estan situats estratègicament per recaptar diners descaradament?

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts