La policia pren declaració a la dona que va fer mofa d'un mort

La noia ha emès un comunicat on es disculpa amb la comunitat portuguesa

La policia pren declaració a la dona que va fer mofa d'un mortRedacció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha pres declaració a la dona que va provocar la ira a Facebook després de dir que com que el difunt de l’accident d’Escaldes era portuguès, “no passa res”. Fonts policials van confirmar ahir en declaracions al Diari que després de veure el comentari a les xarxes socials, se la va convocar a comissaria el mateix dijous per tal de recollir la seva versió dels fets. Les forces de l’ordre ho han tramès a la Batllia perquè dugui a terme els procediments que cregui convenients.

Les disculpes

La dona va enviar un comunicat al consolat de Portugal i la comunitat portuguesa demanant disculpes pels seus “comentaris imperdonables” i mostrant total penediment. A través de la missiva, destaca que els seus comentaris van ser “inapropiats”, que “sent vergonya pel que va dir” i que “són imperdonables” i expressa les seves condolences a la família dels residents involucrats en el sinistre. Així mateix, a l’escrit també expressa que en els darrers dies “he reflexionat molt i si em sento malament, com es deuen sentir ells”. Finalment també demana disculpes al “Principat d’Andorra que m’ha acollit i he fallat”.

Els fets es remunten al dimecres de la setmana passada quan un accident amb dues motocicletes a la carretera de l’Obac va causar la defunció d’un resident portuguès de 32 anys. Un altre resident portuguès de 34 anys va resultar ferit. La dona va escriure en una conversa de Facebook comentaris despectius pel fet de ser portuguesos. Quan la persona amb qui parlava li ho va retreure la dona va continuar.

tracking