x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
accident a escaldes

Incendi a la xarxa pel sinistre mortal

Una dona provoca la ira a Facebook després de dir que com que el difunt de l’accident és portuguès “no passa res”
Una comentari despectiu envers la víctima de l’accident mortal a Escaldes on es van veure involucrades dues motos ha incendiat les xarxes socials. Una dona va escriure en una conversa de Facebook que com que els dos implicats –un ja era mort i l’altre estava ferit molt greu– eren de nacionalitat portuguesa “llavors no passa res”. Quan la persona amb qui parlava li ho va retreure la dona va continuar fent comentaris despectius envers els ciutadans lusitans. Arriba a qualificar els treballadors d’aquesta nacionalitat com a “manipuladors”, “xafarders” i que “creen mal ambient”. També titlla els ciutadans lusitans de “xulos”,
  • #8 jhon
    (23/06/18 16:47)

    Segurament el comentari d'aquesta dona no a sigut el millor moment per expressar els seus pensaments com els de molts ciutadans d'aquest país. Condol a la família

    Respondre
  • #7 Premsa incediària
    (23/06/18 16:08)

    Cada dia dóna més fàstic llegir al Diari ..... hi ha una contracultura sociològica que inunda tot el que ens envolta, està muntada sobre el fracàs i el vici, es nodreix d'nostres desil·lusions i creix en el negativisme, la indecisió, el passotisme i covardia per desenvolupar-se com a éssers humans .... i d'això fem les notícies.

    Respondre
  • #6 karlitos
    (23/06/18 15:13)

    Es pot matar de moltes formes, amb bombas , asacinats i amb la paraule... Normalment ho fa gent que actua amb el instint animal, i aquesta dona es pot perdonar perque no sab o que fa...……..Pensar com pensa de los demes es molt fort i trist, no m´agraderia estar en su pel….viuere per no res es perde la vida que lli ha donaT DEU.

    Respondre
  • #5 Hercu
    (23/06/18 14:04)

    Esta señora como persona tiene mucho que desear gente como tú fuera del país das mucha pena 

    Respondre
  • #4 Inmigrant Andorrà
    (23/06/18 13:58)

    Si us plau no doneu mes fama aquesta dona, encara que sigui fama dolenta, que no es mereix ni això

    Respondre
  • #3 ramon
    (23/06/18 12:05)

    Lo trist es que ni aquest periodista,  ni la redacció del diari tampoc, hagin trobat cap més noticia, per  posar a la portada. Noticia que dona altaveu a un comentari racista de una persona mal educada i intransigent, i que de ben segur no comparteix molta gent,  soc dels que penso que les xarxes socials  cada vegada més aborreguen a la gent.

    Respondre
  • #2 raul
    (23/06/18 10:02)

    Aquesta dona, per dir-li d'alguna manera, te un problema cerebral molt greu. Pots tindre mes o menys simpatia per certs colectius pero no dir mai aixo. Crec que s'hauria de descubrir qui es realment i denunciar. Jo soc espanyol i visco a Andorra desde fa 30 anys. Igual tampoc li agrado perque no soc de la seva nacionalitat o arrel d'alguna casa en concret. En fi. Amb gent aixi millor tindre enemics. 

    Respondre
  • #1 Andorrà
    (23/06/18 08:38)

    Simplement vergonyós: els portuguesos en aquest país són dels que treballen més, qui fa aquests comentaris despectius haurien de marxar al seu país d'origen.

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts