educació

Gairebé el 100% dels estudiants supera la prova de batxillerat

El percentatge se situa en un 36,36% en el cas dels candidats que s’hi presenten per lliure

Gairebé el 100% dels estudiants supera la prova de batxilleratANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dels 141 estudiants escolars que es van presentar a la prova oficial de batxillerat (POB), celebrada al maig, només una persona va suspendre l’examen, que suposa un 99,29% d’aptes, segons dades facilitades pel ministeri d’Educació. Inicialment s’hi havien inscrit 164 persones però al final es van presentar a l’examen 152 candidats (141 escolars i 11 lliures). El percentatge disminueix fins al 36,36% en el cas dels candidats que es van presentar a l’examen per lliure. En aquest cas de les 11 persones que es van presentar, 4 van obtenir el títol i les 7 restants segueixen el procés d’obtenció del diploma, ja que tenen cinc convocatòries.

Quant a la prova oficial de batxillerat professional (POB PRO), el 76,92% dels escolars van obtenir el títol a la prova, celebrada aquest mes, atès que de les 52 persones que s’hi van presentar 40 van ser aptes. En aquest cas, el nombre d’aprovats que es van presentar per lliure se situa en 2 dels 3 candidats, un 66,6%. Es tracta de dues persones que disposaran del títol especialitzat en activitats físiques esportives i de lleure. L’altre candidat seguirà el procés per assolir el títol d’estètica, cosmètica i perfumeria. Els candidats lliures disposen de cinc convocatòries per aconseguir el batxillerat professional.

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior va valorar “molt positivament” els alts percentatges d’aprovats i va remarcar “la importància” que suposa aquest diploma “per al futur dels estudiants”, ja que és una porta d’accés als estudis superiors o al món laboral.

tracking