TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Dues persones resulten ferides en dos accidents lleus, a Canillo i a la Massana

Dues persones resulten ferides en dos accidents lleus, a Canillo i a la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 24 anys i una dona de 41 van resultar ferits lleument ahir a causa de dos accidents que van tenir lloc a les localitats de Canillo i la Massana. Totes dues persones són residents al Principat, segons va informar la policia.

El primer incident es va produir ben entrada la matinada a l’avinguda de Sant Joan de Caselles de Canillo. Gairebé a un quart de cinc els serveis d’emergència van rebre l’avís. En aquest cas s’hi va veure implicat un únic turisme. Es tracta d’un Volkswagen Golf amb matrícula andorrana. Posteriorment, l’accidentat, que va ser traslladat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, va ser donat d’alta al matí després de patir una fractura nasal.

L’altre accident va succeir al matí, concretament al punt quilomètric quatre de la carretera general a la Massana. La policia va rebre l’alerta a dos quarts de nou. En aquesta ocasió van ser protagonistes dos turismes, un Land Rover Freelander i un Audi Q3, tots dos vehicles amb matrícula andorrana.

La conductora del primer automòbil va resultar ferida de poca gravetat a causa de l’impacte. Per aquest motiu va rebre l’alta a mig matí amb cerviàlgia, segons van apuntar fonts del mateix centre hospitalari.

tracking