Mor un dels motoristes de l'accident a Escaldes

L'altre conductor implicat en el xoc, resident de 34 anys, segueix ingressat a la UCI de l'Hospital de Meritxell sedat amb respiració assistida estable sense canvis significatius a l'espera d'una evolució, segons les fonts mèdiques

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un dels dos motoristes accidentats ahir, en col·lidir a la car­retera de l'Obac, uns metres després de la rotonda d'Engolastersen direcció a Encamp, ha morten no superarla gravetat de les ferides sofertes. El conductor era un residentportuguèsde 32 anys, casat amb dos fills i treballador d'un forn a Encamp. La víctimaconduïauna motocicleta de la marca Kawasaki 636 Ninja amb matrícula andorrana, i anava en direcció a Encamp. L'avís, segons va informar la policia, es va produir quan passaven vint minuts de les set de la tarda. Segons hipòtesis policials elpresumptecausant és l'home de 34 anys, que anava direcció a Andorra, quan vainfringirles normes de seguretat viàries i va avançar un cotxeenvaintel carril contrari, marcat per una línia continua, per on circulava la víctima. Segons fonts policials, els dos vehicleshaurienexcedit el límit de velocitat permès.

Els dos motoristes, residents de 32 i 34 anys, van xocar frontalment. El conductor de 34 anys segueix ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) de l'hospital de Nostra Senyora de Meritxell sedat amb respiració assistida, a l'espera de canvis significatius en la seva evolució clínica. L'home va ser intervingut ahir a la nit quirúrgicament d'una cama a causa de l'accident.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar dues dotacions dels bombers, així com la policia i els serveis de circulació d'Escaldes-Engordany, que van tallar la zona i van desviar el trànsit pels túnels del Pont Pla i eldels DosValires. La prohibició de circular pel lloc de l'accident es va mantenir durant dues hores en els dos sentits de la marxa, i no va ser fins pocs minuts abans de dos quarts de deu de la nit que es va restablir el pas de vehicles. Els bombers, concretament, van enviar dues dotacions fins al lloc dels fets, amb un total de sis efectius. Una de les ambulàncies del cos va sortir des d'Andorra la Vella i l'altra ho fa ver des de la parròquia de la Massana. El vehicle desplaçat des de la capital va arribar primer al punt de l'accident i va haver de dur a terme els primers auxilis necessaris per estabilitzar els dos motoristes abans que arribés el primer vehicle delSUM, que un cop va accedir al punt on va tenir lloc el xoc es va fer càrrec d'un accidentat i el va traslladar a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Els membres del cos de bombers van haver d'assistir els motoristes per aturar-los les hemorràgies i també els van treure el casc per tal de poder garantir-los una millor respiració. Mentre no va arribar la segona ambulància dels serveis d'emergència, els bombers es van fer càrrec del segon ferit.

Els bombers també es van desplaçar amb un vehicle per netejar la carretera de les restes de carburant i de peces de vidre i de plàstic que van quedar a causa de l'accident. Pels volts de les nou de la nit, la zona ja estava neta. Vint minuts més tard, el servei de Mobilitat va informar a través del seu compte de Twitter que es restablia la circulació en tots dos sentits de la marxa a la carreteraCG-2.

Accident lleu a Engolasters

D’altra banda, els bombers també van actuar ahir al matí en un accident que va tenir lloc a Escaldes-Engordany. Va ser a les 9 del matí, al punt quilomètric 0,100 de la carretera d’Engolasters, on una conductora va patir una col·lisió en solitari per causes desconegudes. Els bombers la van traslladar fins a l’hospital on se li va diagnosticar un politraumatisme lleu i al cap de poques hores va ser donada d’alta.

La BMW accidentada

Dos motoristes resulten ferits de gravetat en un xoc frontal a Escaldes

Dos motoristes resulten ferits de gravetat en un xoc frontal a Escaldes

Dos motoristes resulten ferits de gravetat en un xoc frontal a Escaldes

tracking