x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
educació

El Programa d'Educació Viària ampliarà el catàleg d'activitats per l'any vinent

Més de 5.000 alumnes dels tres sistemes educatius han participat en alguna de les propostes
Reunió de la Comissió de seguiment del programa d'Educació Viària

El Programa d'Educació Viària ampliarà el catàleg d'activitats per l'any vinent

Reunió de la Comissió de seguiment del programa d'Educació Viària

SFG
Actualitzada 19/06/2018 a les 11:07
El ministre d'educació i Ensenyament Superiors, Eric Jover, ha presidit la reunió de Seguiment del Programa d'Educació Viària que s'ha celebrat aquest matí. Durant la trobada s'ha aprofitat per fer balanç de les dues darreres edicions del Programa i s'han presentat les novetats per al curs vinent. Els principals objectius per a la pròxima edició són la revisió i ampliació del catàleg d'activitats, la signatura de la renovació del conveni de col·laboració, així com la consolidació d'un espai permanent per a les activitats del circuit.
A més, s'ha fet balanç de les accions associades al Programa que ofereix activitats per als més petits, tallers a les aules i als parcs infantils de trànsit conduïts per agents de circulació; i, per als més grans, xerrades de prevenció d'accidents i recorreguts amb visita al Centre Nacional del Trànsit o el Viari Show. El darrer curs escolar, més de 5.000 alumnes dels tres sistemes educatius han participat en alguna d'aquestes propostes i una cinquantena de persones han intervingut en les activitats en contacte directe amb els alumnes. Entre ells, agents de circulació comunals, agents del Servei de Policia o tècnics del Centre Nacional del Trànsit.

El Programa d'Educació Viària és fruit d'un conveni de col·laboració entre el Govern d'Andorra, els set comuns i l'Automòbil Club, i des de l'any 2000, ofereix accions preventives adreçades a infants i joves de 4 a 18 anys.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts