Els bancs inverteixen 40 milions d'euros en innovació tecnològica

La directora general d'Andorran Banking, Esther Puigcercós, es mostra partidària de mantenir les especificitats del sistema bancari a l'acord d'associació amb la UE

Esther Puigcercós a la presentació de l'informe anual d'Andorran BankingANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les entitats bancàries han invertit 40 milions d'euros en innovació tecnològica, que representen el 30% dels 131 milions de benefici obtinguts l'any passat, segons les dades presentades avui de l'Informe Anual 2017. La directora general d'Andorran Banking, Esther Puigcercós, també ha animat les empreses tecnològiques a invertir en el país, presentant-lo com un espai "idoni" per provar nous mètodes de pagament entorn el TPV o datàfon. La directora general de l'associació de bancs andorrans ha assegurat que les particularitats del sistema de pagament als comerços, així com en tractar-se d'un país petit amb un moviment de vuit milions de turistes afavoreixen la inversió en transformació digital. Pel que fa a l'acord d'associació amb la Unió Europea, Esther Puigcercós s'ha mostrat partidària de mantenir les especificats del sistema andorrà, coincidint així amb les declaracions del cap de govern, Toni Martí, divendres passat al discurs de cloenda de la Trobada Empresarial al Pirineu.

El conjunt de les entitats bancàries van tancar l'exercici 2017 amb un augment dels recursos gestionats de l'1,55 respecte a l'any anterior. La directora general d'Andorran Banking ha valorat a la presentació que "fem un gran esforç cada any per resumir i presentar de manera didàctica i fàcilment comprensible la major quantitat possible d'informació sobre la plaça financera i les novetats que s'han produït el darrer any".

tracking