Vall Banc va tancar el 2017 amb uns beneficis de 8,3 milions d'euros

L’entitat destaca el compromís d’inversió en la digitalització i l’ampliació de la plantilla

Vall Banc va tancar el 2017 amb uns beneficis de 8,3 milions d'eurosARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entitat bancària Vall Banc va comunicar ahir que ha tancat l’exercici del 2017 amb uns beneficis de 8,3 milions d’euros. L’ens va destacar que els resultats es deuen en part a la “consolidació” del seu model de negoci com a entitat de gestió de patrimoni i de “banca de país”. Tanmateix, va remarcar que es tracta del segon any consecutiu que els beneficis de l’entitat superen les previsions que s’havien fixat en el pla de desenvolupament.

L’entitat bancària va destacar com una de les fites de l’any la col·laboració amb la principal gestora d’actius del món, Black­Rock, un fet que destaquen que “ha permès establir nous serveis”, com ara les carteres d’inversió amb un tipus de gestió innovadora. Tanmateix, va remarcar el compromís d’invertir 15 milions d’euros en la digitalització de l’entitat i la incorporació de 22 persones a l’equip. La corporació va recordar que els canvis a Vall Banc també s’han reflectit en el consell d’administració, amb el reforç de l’equip de confiança de J. C. Flowers per dur a terme la consolidació del projecte. Es va incorporar Richard Carrión com a president del consell i Michael Christner com a conseller delegada i CEO del banc, mentre que Sergi Pallerola va ser anomenat nou director de negoci. Finalment, l’entitat destaca que l’exercici del 2017 ha suposat un “impuls” a la col·laboració de projectes amb valor afegit.

MÉS

GESTIÓ I RSC

L’entitat ha gestionat 2.265 milions en actius

Durant l’exercici del 2017 els recursos gestionats per Vall Banc han crescut fins als 2.265 milions d’euros. Tanmateix, l’entitat també va destacar l’impuls de la responsabilitat social corporativa (RSC) involucrant-se en projectes socials, esportius i de promoció de país.

EL PERCENTATGE

La ràtio de solvència s’estabilitza en un 30,6%

La ràtio de solvència de l’entitat s’ha estabilitzat en un 30,6% durant l’exercici del 2017. Aquest indicador mesura les capacitats per afrontar les obligacions de pagament a llarg termini. La ràtio de liquiditat, que indica la solvència a curt termini, ha estat del 55,9%.

tracking