Oci

L'aeroport d'Andorra-La Seu té 3.000 metres quadrats ocupats per empreses

L'aeroport d'Andorra-La Seu té 3.000 metres quadrats ocupats per empresesC. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aeroport d’Andorra-La Seu té 2.855 metres quadrats ocupats per empreses dedicades a treballs aeris, aerotaxis, formació de pilots i des de fa algunes setmanes, també a la venda d’avionetes. La infraestructura disposa encara de 3.325 metres quadrats més que ofereix a empreses o particulars que vulguin llogar, per un període de 25 anys, una de les set parcel·les disponibles per a construir nous hangars, de 475 metres cada un d’ells.

La superfície ocupada està distribuïda en vuit hangars, dos dels quals estan acabant de ser condicionats. Un està sent habilitat per la firma andorrana Rapid Solutions, distribuïdora d’avionetes ultralleugeres de la marca eslovena Pipistrel, i l’altre per l’empresa de treballs aeris Helitrans Pyrenees, que ja disposava d’un hangar.

D’altra banda, l’aeroport d’Andorra-La Seu va organitzar ahir una jornada de portes obertes en la qual centenars de persones, la majoria d’elles veïnes de la comarca de l’Alt Urgell i del Principat, van tenir l’oportunitat de passejar per l’interior del recinte, cosa inusual la resta de dies de l’any. Els assistents van visitar la torre de control, amb visites guiades per personal de l’aeroport, que van mostrar el material i els sistemes que utilitzen diàriament per facilitar les maniobres de les aeronaus.

tracking