x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Infraestructures

Batalla titlla “d'exercici de ficció” l'aeroport a Andorra

L’alcalde de la Seu d’Urgell aposta per la infraestructura d’Andorra-la Seu
L'alcalde de la Seu d'Urgell, ahir, en la primera jornada de la Trobada Empresarial al Pirineu.

Batalla titlla “d'exercici de ficció” l'aeroport a Andorra

L'alcalde de la Seu d'Urgell, ahir, en la primera jornada de la Trobada Empresarial al Pirineu.

CYNTHIA SANS
Actualitzada 15/06/2018 a les 12:38
L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, es va mostrar ahir escèptic amb la possibilitat que prosperi la construcció d’un aeroport en territori andorrà, tal com ha plantejat el president de la Cambra de Comerç, Miquel Armengol. Batalla es va referir a la proposta com “un exercici de ficció” i va defensar que “l’aeroport per a Andorra és clarament l’aeroport d’Andorra-la Seu, infraestructura per la qual ha apostat el Govern andorrà de forma conjunta amb la Generalitat”. Batalla va fer aquestes declaracions en la jornada inaugural de la 29a Trobada Empresarial al Pirineu, de la qual va destacar “l’important impacte econòmic” que suposa la celebració de l’esdeveniment, “que copa totes les places hoteleres de la Seu i voltants”.
L’alcalde de la Seu va animar els assistents a “no perdre de vista l’esperança ni el treball del dia a dia” com a claus d’èxit de qualsevol projecte empresarial. El president de la cimera, Vicenç Voltes, va donar la benvinguda als 580 participants, es va referir a la situació política dels últims mesos a Espanya i va afirmar que espera que “els canvis recents ajudin a reduir la tensió i a normalitzar les relacions institucionals”.

En aquest sentit, la jornada d’avui compta amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, de l’ex-ministre espanyol José Manuel García-Margallo, del cap de Govern, Toni Martí i de la ministra espa­nyola de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet.
Etiquetes
Veure’n més
16
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts