El Taller d'Emprenedors premia un projecte d'ensinistrament caní i un de retolació de vehicles

El jurat del premi, l'"Elevator Pitch", ha valorat els treballs d'un total de 13 persones

El Taller d'Emprenedors lliura els premis "Elevator Pitch"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Taller d'Emprenedors ha fet entrega dels premis "ElevatorPitch" a tres projectes que van participar el passat dijous 7 de juny a l'Espai d'Innovació d'Andorra, a Caldea. Durant la jornada, el jurat va valorar els treballs d'un total de 13 persones però finalment els guardonats van ser CristinaPitarch, BenjamíPardoiJoseAntonio Comba, que han rebut el premi aquesta tarda.

La iniciativa dePitarches basa en un servei d'ensinistrament de gossos que no només serveix per educar al ca, sinó també per aprendre a establir relacions familiars entre aquests animals i les persones. D'altra banda,Pardoha estat guardonat per un projecte d'empresa de serveissociosanitàriaper a totes les edats, i Comba per una iniciativa de disseny i retolació personalitzada de vehicles amb vinils amb l'objectiu de "canviar el color del cotxe sense pintura".

El Taller Emprenedors, que té com a objectiu que els projectes surtin d'Andorra per aconseguir sinergies i tinguin la possibilitat de convertir-se en una realitat, ha celebrat aquest any la seva18aedició. Des del seu inici, l'any 1999, quasi 300 emprenedors han assistit a la trobada.

tracking