Turisme

Grandvalira ofereix una plataforma per fer salts aquest estiu

El Funicamp estarà tancat per manteniment tècnic i el kàrting es trasllada del Tarter al Pas de la Casa

Llac de Pessons

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper 23 de juny comença la temporada d'estiu a Grandvalira amb una oferta d'activitats que es podran gaudir fins el 30 de setembre. L'estacií aspira a superar el creixement del 17% en visitants que va experimentar l'any anterior. Una de les novetats que s'han presentat avui està elBigAirBag, una plataforma per saltar alMon(t) Màgic Family Park de Canillo.El parc seguirà oferintla tirolina de 550m de longitud (550m). El Mon(t) Màgic Family Park també ofereix tobogans, minigolf, zona de castells inflables, llits elàstics i acrojump per als més petits.

Grandvalira també obrirà aquesta temporada el Golf Soleu, una de les activitats amb més bona acollida.A 2.250m d’altitud, és el camp que es troba a més altitud d’Europa, arrenca de nou el proper 7 de juliol amb el seu circuit de 9 forats-par 33 amb una longitud de 2.590m i 16 hectàrees d’extensió.

El Funicamp estarà tancatper tasques de manteniment tècnic. En contrapartida, hi hauràun bus cap a les Pardines i Engolasters. Un altra de les novetats és el trasllat del kàrting del Tarter al Pas de la Casa. Els excursionistes que vulguin visitar la Vall del Madriu-Perafita-Claror, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, podran quedar-se a dormir al Refugi de l'Illa situat en aquesta vall a 2.488 metres. El dia 22 de juny, s’hi celebrarà un sopar gastronòmic amb el reconegut xef andorrà Carles Flinch. Del 13 al 15 de juliol i el Refugi oferirà un cap de setmana on els assistents podran combinar tallers de cuina natural i saludable amb activitats com ioga i excursions.

Aposta per la gastronomia

Entre les diferents opcions de restauració que ofereix Grandvalira destaca la popular oferta del restaurant L’Abarset a El Tarter, que ofereix una carta casolana amb esmorzars de forquilla i plats tradicionals de muntanya. Per la seva banda, a partir del 24 de juny, el restaurant del refugi del Llac de Pessons, ubicat al sector de Grau Roig, tornarà a obrir les seves portes amb plats de cuina tradicional, arrossos de muntanya i les millors carns a la brasa.També a Grau Roig, situat just al costat del telecadira de Cubil, els amants de les barbacoes i de la cuina de muntanya tindran a la seva disposició el Restaurant 3 Estanys.

tracking