x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tribunals

Anul·len el permís de treball a un metge que només feia dues guàrdies mensuals

En els darrers cinc anys abans de ser expulsat va gastar només 635 euros en productes alimentaris
Anul·len el permís de treball a un metge que només feia dues guàrdies mensuals

Anul·len el permís de treball a un metge que només feia dues guàrdies mensuals

Anul·len el permís de treball a un metge que només feia dues guàrdies mensuals

Actualitzada 13/06/2018 a les 12:50
La sala administrativa del Tribunal Superior ha desestimat el recurs presentat per un metge contra la decisió de la Batllia de mantenir la resolució del Govern del novembre del 2016 d’anul·lar-li el permís de residència i treball. El Tribunal de Batlles va estimar adequada la resolució de l’executiu en considerar que l’home no havia acreditat que mantingués la residència i activitat professional de manera efectiva al Principat des de la data que se li va renovar el permís de residència i treball, el 20 de juny del 2008.
Els magistrats, després de diverses constatacions, han arribat a la conclusió que l’home no complia els requisits per poder mantenir el permís. Constatacions que l’interessat només aporta dades bancàries des de gener del 2015 o que entre el gener del 2011 i el març del 2016, en l’extracte de compres d’un supermercat aportat per provar la seva residència efectiva, les operacions realitzades no superen les dues per mes i que en total va gastar 639 euros en productes alimentaris. Igualment s’indica que el responsable de recursos humans del SAAS va declarar davant la policia que el recurrent només feia dos caps de setmana de guàrdia i de mitjana una intervenció quirúrgica addicional al mes.

La recepcionista de consultes externes de l’hospital va manifestar que no veia el metge excepte en dies molt puntuals o quan feia guàrdia i la secretària de la consulta mèdica on treballava, que allà només ho feia el germà del recurrent i que ell només feia consultes concertades amb un màxim d’un o dos dies al mes.
Igualment, la policia va comprovar que l’adreça que va donar com a domicili era en realitat la de l’habitatge del seu germà i la seva cunyada. Malgrat afirmar que residia a Andorra des del 2003, l’home no disposava d’un telèfon mòbil andorrà ni d’un cotxe amb matrícula del Principat. La sentència posa en relleu que un cop va conèixer l’expedient va adaptar els seus hàbits de vida per acreditar-ne la residència.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts