Afers Socials

Tres noves entitats se sumen a la Xarxa d'empreses inclusives

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra (CCIS), Estacions de Muntanya Arinsal-Pal (EMAP-SAU) i Tag Systems S.A han signat el conveni d'adhesió que les acredita a integrar persones amb discapacitat

La Xarxa d'empreses inclusives dona feina a catorze persones amb discapacitatM.T.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Xarxa d'empreses inclusives ja compta amb tretze entitats adherides al projecte gràcies a les tres empreses que aquesta tarda s'han sumat al projecte. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra (CCIS), Estacions de Muntanya Arinsal-Pal (EMAP-SAU) iTagSystemsS.A són les darreres incorporacions al projecte, que té com a objectiu principalfacilitarel dret al treball de les persones amb discapacitat en igualtat de condicions i oportunitats. AssumpcióMajoral, Miquel Armengol i David Baró, representants de cada una de les noves empreses adherides, juntament amb el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, han signat els respectius convenis d'integració a la Xarxa.

En aquest sentit, el ministre ha avançat quepròximaments'hi sumaran quatre empreses més i ha destacat que dels 80 contractes de baix rendiment que hi havia a l'inici del projecte, l'any 2016, actualment només n'hi ha 20 que mantenen aquesta modalitat. Així mateix, Espot ha explicat que actualment hi ha catorze persones amb discapacitat que treballen en entitats de la Xarxa i que no n'hi ha cap que percebi un sou inferior al salari mínim.

tracking