Detingut per robar tabac, un dron i pistoles de joguina en tres dies

L'home hauria sostret diferent mercaderia valorada en 3.830 euros

Recurs PoliciaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dijous un home no resident de 54 anys per un presumpte delicte contra el patrimoni. L'individu va sostreure diferent mercaderia en un establiment comercial d'Andorra la Vella. Se li va trobar en la seva possessió 14 cartrons de tabac, un ordinador portàtil i un "dron", segons el balanç setmanal d'intervencions. L'home hauria estat identificat com l'autor d'una altra sostracció el passat 2 de juny en el mateix establiment, en aquest cas per robar 52 cartrons de tabac. El mateix dia, el detingut hauria sostret 15 cartrons de tabac i dues pistoles de joguina, aquest cop en un establiment de Sant Julià de Lòria, on també s'hauria emportat dos trepants, dos aparells làser de mesura i un carro de la compra al mes de maig. Amb tot, el valor global de la mercaderia robada ascendeix a 3.830 euros.

Els agents van arrestar un home de 54 anys com a presumpte autor dels delictes contra la llibertat sexual, contra la llibertat i contra l'honor, i a un home no resident de 39 anys, per un presumpte delicte contra la integritat. El detingut hauria utilitzat un esprai de defensa i un pal durant una baralla, deixant a la víctima amb una fractura d'una falange del dit polze, una ferida sagnant al cap i que va requerir 10 punts de sutura, a més de contusions en diferents parts del cos.

La policia també va detenir un home no resident de 45 anys per un presumpte delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic. L'arrestat, després d'una forta discussió de parella, li hauria propinat una bufetada a la seva esposa i amenaces de mort tant a la dona com a un fill menor de la parella.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, un home resident de 43 anys va ser detingut per superar la taxa d'alcoholèmia amb 2,66 grams per litre, i a un home resident de 46 anys amb una taxa de 2,29 grams per litre en una parada rutinària.

tracking