x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
política

SDP diu que el grup crític amb DA constata el “fracàs” de Martí

Víctor Naudi creu que les propostes de Virtus Unita són “molt genèriques”
SDP considera que el naixement de Virtus Unita, que es mostra crític amb les polítiques de DA, és un senyal de debilitat de l’actual Govern. Segons el conseller general de la formació progressista, Víctor Naudi, això “evidencia que la política de Toni Martí en aquests vuit anys ha estat un fracàs”. El conseller general de la formació manifesta que la creació del grup d’opinió “posa en evidència” els mateixos membres d’aquest grup, ja que “bona part d’aquestes persones havien donat en el seu dia suport a Toni Martí”. “Per ells també és un mea culpa”, etziba.
Naudi, però, no vol entrar
  • #2 buf
    (10/06/18 19:05)

    Es evident del fracàs de les polítiques i els plantejaments d'aquest senyor, no mes cal mirar com va Andorra a tots nivells, costa ja d'anar amagant les coses aquí i alla mentint i a allí, tergiversant allal i a llí, la corda ja no dona per mes, el pitjor de tot es que aquest se li ha vist el llautó, per exempel, us hau preguntat per que no be el Sr. Macron Andorra?.

    Respondre
  • #1 Joan
    (10/06/18 10:52)

    Aquesta gent del SDP tenen poca memòria. Amb la deguda prudència, perquè no tinc massa clar que tots els noms que s'han dit formin part d'aquest grup d'opinió, repassant-los veus que molts d'ells havien fet política amb el Jaume Bartumeu. Ara donen opinió però no veig que hagin dit que l'alternativa sigui SDP, de fet no diuen que hi hagi cap alternativa. Molts d'ells van fer articles d'opinio quan governava el PS denunciant el fracàs de les polítiques d'aquell moment. Quan això passava en lloc de dir el que diuen ara el Víctor Naudi o el mateix Jaume Bartumeu deien que aquestes veus estaven als servei dels poders fàctics. Total el de sempre a SDP sempre s'explica la realitat segons convé en cada moment. 

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts