EDUCACIÓ

Més de 300 alumnes participen al vuitè Fòrum Escola Verda

L'escola andorrana de maternal i primera ensenyança d'Escaldes-Engordany i el col·legi Sant Ermengol entren a formar part d'aquesta comunitat verda

Més de 300 alumnes participen al vuitè Fòrum Escola VerdaComú d'Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alumnes, professors i ecologia. Més de 300 alumnes de les escoles andorrana i espanyola de diverses parròquies han participat aquest matí en el vuitè Fòrum Escola Verda, que s'ha celebrat a Prat del Roure, a Escaldes-Engordany. La jornada ha començat amb un esmorzar a l'aire lliure on tots han pogut gaudir d'un matí assolejat. Posteriorment, els alumnes han passat a la sala d'actes per fer les presentacions de les accions ecològiques que han dut a terme durant el curs i una entrega de premis a totes les escoles participants. L'acte ha comptat amb la presència del ministre d'Educació i Ensenyament Superior, Enric Jover, la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, i la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín.

Per finalitzar la jornada, alumnes i professors han dut a terme una fotografia de grup i s'ha fet entrega d'una placa a dues escoles que entren a formar part d'aquesta comunitat: El centre andorrà de maternal i primera ensenyança d'Escaldes-Engordany i el col·legi Sant Ermengol. Segons les estadístiques, un 66% dels nens del país ja estan escolaritzats en una escola verda, fet que suposa "una consciència en els hàbits i comportaments en el medi ambient", segons ha declarat la ministra Calvó.

Més de 300 alumnes participen al vuitè Fòrum Escola Verda

tracking