x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Mor la motorista de l'accident de la C-14, a Coll de Nargó

La conductora de 58 anys i de nacionalitat britànica va ser traslladada ahir en estat greu a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va morir hores més tard
Actualitzada 06/06/2018 a les 15:14
La conductora d'una motocicleta va morir ahir al matí en un accident a la C-14, a Coll de Nargó, després de topar-se amb un turisme, que va provocar lesions de gravetat a la víctima. La motorista de 58 anys i de nacionalitat britànica va ser traslladada en estat greu a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va ingressar a la unitat de cures intensives (UCI), i va morir hores més tard. La topada va provocar tres ferits més, de menor gravetat, que van ser traslladats a l’hospital de la Seu d’Urgell.
Els fets van ocórrer pels volts de dos quarts de deu del matí, en direcció a Andorra. Les causes exactes del sinistre no van transcendir. La dona circulava amb una motocicleta amb matrícula britànica i ho feia amb un grup més ampli de motoristes, també estrangers. A l’altura del quilòmetre 158 de la via es va produir la topada amb el turisme i la C-14 va quedar tallada durant dues hores, a l’altura del terme municipal de Coll de Nargó.

Fins al lloc dels fets es van traslladar bombers, mossos d’esquadra i tècnics sanitaris del servei d’emergències mèdiques (SEM). 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts