reportatge

Detingut per partida doble

La policia arresta un home a Encamp per presumptes maltractaments i que també hauria robat material informàtic de la biblioteca comunal.

Detingut per partida dobleFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Va arribar a la comissaria detingut per un presumpte delicte de maltractament domèstic i en va sortir també inculpat per haver robat possiblement material informàtic a la biblioteca d’Encamp. Un home no resident de 34 anys va ser arrestat dissabte al migdia a Encamp perquè hauria agredit la seva parella, que presentava hematomes a l’avantbraç i esgarrapades. Un cop a la comissaria, els agents es van adonar que l’arrestat també era el presumpte autor d’un robatori a la biblioteca comunal d’Encamp el passat mes d’abril. En concret, hauria sostret una torre d’un ordinador de taula, un teclat i un ratolí valorats en 700 euros. Els agents es van dirigir novament al domicili de l’home i li van requisar el material. Per tant, la policia també l’acusa d’un possible delicte contra el patrimoni. D’altra banda, un home i una dona residents de 38 i 41 anys van ser detinguts també a Encamp la matinada de divendres a dissabte com a presumptes autors d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. Els agents es van haver de desplaçar al seu domicili particular a causa del soroll que dificultava el descans dels veïns. Al moment de la detenció, tots dos presentaven esgarrapades fruit d’haver-se agredit mútuament.

Del balanç de detencions de la setmana passada també en destaca que una dona i un home no residents de 50 i 51 anys van ser detinguts a la frontera francoandorrana divendres passat a la tarda per un presumpte delicte de contraban. Transportaven 1.780 paquets de tabac valorats en 6.194 euros. A més, tres persones més van ser arrestades la setmana passada (dues a la frontera del riu Runer i una a la francoandorrana) per eludir ordres d’expulsió del Principat a les quals havien estat condemnades.

tracking