Música, desfilades de moda i visites guiades al 'De copes' de dijous

Una vintena de comerços i una trentena d'establiments de restauració oferiran promocions i descomptes

'De copes al Centre històric' celebra aquest dijous la vuitena edicióArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

'De copes al Centre històric' arriba a la vuitena edició. Aquest dijous entre les set de la tarda i la mitjanit se celebrarà un esdeveniment consolidat que es fa cada any a les portes de l'estiu. La consellera de Promoció Turística i Comercial, Mònica Codina, i la presidenta de l'Associació de Comerciants del Centre Històric, Anna Riberaygua, han presentat avui el programa d'activitats. Una vintena de comerços i una trentena d'establiments de restauració oferiran diversos descomptes, promocions i activitats, i s'organitzaran fins a catorze activitats a l'aire lliure: música en viu, una desfilada de moda de roba esportiva amb esportistes del país, exhibicions de ball i visites guiades gratuïtes a la Casa de la Vall.

Codina ha subratllat que un dels aspectes on es vol incidir és en la regulació de les terrasses un en un espai on cal preservar els monuments i l'entorn patrimonial.

'De copes al Centre Històric' se celebra des de fa sis anys, tot i que se n'han fet vuit edicions perquè a l'inici es feia dos cops l'any. El cost de l'esdeveniment és de 8.000 euros.

tracking