x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Capital de 'la juve'

La festa, organitzada pel comú de la capital, va aplegar ahir al Parc Central uns 300 joves atrets pels tallers de parkour, hip hop o graffiti, i més de 1.500 en la festa nocturna.
Tallers de hip hop, exhibició de DJ i grafiti, classes de parkour i festa nocturna. Durant tot el dia d’ahir, el Parc Central de la capital va tornar a ser l’epicentre de l’oci i la diversió per als joves de tot el país, seduïts per les activitats de la catorzena edició de la Festa de la joventut. Alguns, com el Jan, van apropar-se a la juve atrets pel Blacklist Project, un grup d’esportistes de París dedicats a fer les delícies del públic amb les seves acrobàcies. “Vinc cada any amb els meus amics i la veritat és que enguany hem
  • #5 Mare
    (03/06/18 21:57)

    No m'agrada el que fomenta el Comú. Consum d'alcohol i bojeria infantil. Algú em pot explicar que significa una festa de música discotequera per nens de 12 a 15 anys que va de les 21h a les 02h del mati i que els nanos han de passar per un control i “caxeig” de la Policia per entrar al recinte?
    Potser hem perdut tots el bord o que??

    Respondre
  • #4 Quo Vadis
    (03/06/18 13:48)

    Les festes comunals es caracteritzen pel desparrame etílic i les grotesques exhibicions de joves que més aviat semblen Walkins, és inquietant veure que la societat andorrana no té el més mínim sentit de l'estètica i la dignitat, i s'han convertit en el mirall d'una joventut degenerada, esfondrada, infame, materialista, i sense cap sentit moral més enllà que el seu pròpi excés i plaer. Quina societat pot construir un futur amb semblants actituds?

    Respondre
  • #3 La Juve
    (03/06/18 13:40)

    Adoctrinar els nens perquè esdevinguin Frikis estrogenats i alcoholitzats és el programa "progressista" que està arrasant l'agenda política, tot batejat en el nom de "cultura".

    Respondre
  • #2 Jep
    (03/06/18 12:36)

    El Comú, potser sense saber, està fomentant el botellon, els danys, i les discoteques? Després son els que demanen més presencia policial? Grans valors saltar pels balcons, pintar grafits i ballar ritmes forans. Perrea, perrea, mami Ya tu sabé. 

    Respondre
  • #1 Jordi Brau
    (03/06/18 10:49)

    Tot el que se li acudeix al Comú és organitzar una macrodiscoteca gratuïta perdent l'oportunitat de ser alhora originals i pedagògics. Un altre data a apuntar per fugir d'Andorra si vius al centre, aquest es el comú del soroll i les molesties. Només un consell, les normatives són també de compliment per part de l'administració, potser haurem de pensar en posar denuncies.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts