TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Petició de dos anys de presó condicional per agredir un minusvàlid

Petició de dos anys de presó condicional per agredir un minusvàlid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La fiscalia sol·licita dos anys de presó condicional per a un jove acusat d’un delicte de maltractament a una víctima amb invalidesa. Els fets es van produir durant la nit de l’1 de maig del 2016 als afores d’un restaurant d’Andorra la Vella, quan l’acusat suposadament hauria empès la víctima fent-la caure de la cadira de rodes. A més a més, també li hauria propiciat un o més d’un cop a la cara. El jove, assegut a la banqueta dels acusats, va argumentar que els fets es van iniciar dins el restaurant per una discussió amb l’acompanyant de la víctima, també un home, el qual tindria un deute econòmic pendent. Un cop a fora, tant l’acusat com l’acompanyant de l’home amb minusvalidesa haurien passat a una conversa més accelerada a la qual s’hauria afegit la víctima, que segons l’acusat el va mossegar més d’una vegada als dits de la mà, un fet que va provocar que es barallessin. Ambdós s’haurien tornat a trobar el 17 de març a prop de l’estació d’autobusos, on haurien tornat a discutir.

La defensa va demanar l’absolució del jove mantenint que un dels testimonis, tot i que va veure l’agressió des del seu vehicle i va avisar la policia, no podia reconèixer l’agressor. Un altre testimoni, propietari de l’esmentat restaurant davant el qual van succeir els fets, va manifestar haver vist els acusats, però no va veure l’agressió. La defensa també va explicar que l’informe mèdic manifestava que la víctima “no presentava cap ferida” i els agents de les forces de l’ordre que van atendre el cas van relatar que la víctima, que no va comparèixer al judici, “es trobava sota els efectes de l’alcohol”. Finalment, l’acusació popular va expressar que l’agressió “quedava acreditada” i per tant sol·licitava per a l’acusat 24 mesos de presó condicional i assumir les costes mèdiques de la baralla.

tracking