x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Economia

Tres projectes seleccionats per al programa d'emprenedors de MoraBanc i Ship2B

Les propostes són una aplicació turística, un servei mèdic professional especialitzat en cardiologia a distància i una plataforma per minar criptomonedes
Sessió informativa del programa d'emprenedors LAB Impact Andorra

Tres projectes seleccionats per al programa d'emprenedors de MoraBanc i Ship2B

Sessió informativa del programa d'emprenedors LAB Impact Andorra

MoraBanc
Actualitzada 28/05/2018 a les 13:42
MoraBanc i Ship2B ja han donat a conèixer els projectes finalistes que entren directament a la primera fase del programa d'emprenedors LAB Impact Andorra. Fins a 18 projectes de diferents àmbits com el sanitari, educatiu, turístic, social i cultural s'han inscrit a la fase de selecció. Un jurat format per professionals tant de Ship2B com de MoraBanc han triat els tres finalistes tenint en compte la solidesa, la projecció i l'impacte social de cada projecte. Es tracta d'Andorra Parl'APP, una aplicació sobre els principals punts d'interès d'Andorra per facilitar visites turístiques; E-beat, un servei mèdic professional especialitzat en cardiologia a distància que connecta al metge amb el pacient; i Social Miners Org, una plataforma per minar criptomonedes i dedicar el benefici a col·lectius vulnerables.
Els seleccionats rebran una formació per accelerar les seves propostes en una primera fase i al final d'aquesta etapa es farà un workshop amb mentors a Andorra perquè puguin defensar els seus projectes. Un jurat triarà finalment el guanyador que accedirà a una última etapa de formació a Barcelona, a més d'emportar-se un premi de 1.500 euros per tal de poder realitzar una prova pilot.

LAB Impact Andorra és un programa que respon a la voluntat de MoraBanc de fer realitat projectes que puguin tenir un cert impacte social al Principat. Enguany se celebrà la quarta edició.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts