Detingut un home per agredir la seva exparella i conduir ebri

L'individu de 40 anys va llençar una cigarreta encesa a la cara de la dona provocant-li una ferida a la galta

Detingut un home per agredir la seva exparella i conduir ebriFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir ahir un home resident de 40 anys per un presumpte delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic i contra la seguretat del trànsit, segons el balanç setmanal d'intervencions. L'individu conduïa una motocicleta juntament amb la seva exparella. Quan els dos van arribar a prop del domicili d'ella, i arran d'una discussió, l'home va llençar una cigarreta encesa a la cara de la seva exparella provocant-li una ferida a la galta. A banda, la policia li va practicar una prova d'alcoholèmia al detingut i va superar la taxa amb 0,90 g/l.

Els agents van arrestar una jove de 20 anys com a presumpta autora d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic. La detinguda hauria agredit la seva exparella causant-li una esgarrapada al coll i a la mà dreta, després d'una desavinença entre tots dos.

La policia també va detenir un jove resident de 19 anys per accedir a un domicili sense el consentiment del propietari amb unes claus que els seus pares tenien en custòdia, i a un jove no resident de 18 anys, després d'haver-se escapat corrent d'un control policial i haver-ho intentat un segon cop.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, els agents van arrestar un home no resident de 26 anys amb una taxa de 2,31 g/l en una parada rutinària.

tracking