La menor atropellada a Erts evoluciona de manera favorable

La menor atropellada a Erts evoluciona de manera favorableD. L.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La menor de set anys operada dimecres del fèmur a causa d’un atropellament continuava ahir ingressada en estat semicrític –un estat que s’atorga a les persones que acaben d’estar intervingudes quirúrgicament– però evoluciona favorablement, segons van explicar fonts de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. De moment, es desconeix quan podria passar a planta i quants dies haurà d’estar ingressada al centre hospitalari.

La nena va patir diversos politraumatismes i una fractura de fèmur després de ser atropellada per una motocicleta a la CG-4, a l’altura de la localitat d’Erts. Els fets van passar dimecres pels vots de dos quarts de quatre de la tarda, quan els bombers i la policia van rebre l’avís de l’accident. Encara es desconeixen les conclusions de la investigació de l’accident que està duent a terme la policia, que el mateix dia del sinistre va estar fent anàlisis sobre el terreny per esclarir els fets. En un primer moment, sí que va transcendir que quan va passar l’accident la nena no estava al pas de vianants, però es desconeix si creuava el carrer o bé si estava jugant.

FERIDA LLEUMENT EN XOCAR AMB UN TURISME A LA CAPITAL

Una dona resident de 44 anys va resultar ferida lleument ahir al matí en xocar amb el cotxe contra un altre vehicle a la CG-1, a la capital. La dona va ser donada d’alta amb contusions. Els dos vehicles implicats en l’accident tenien matrícula andorrana.

tracking