TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Reportatge

Vídeo de Liberals amb els projectes no complerts pel govern

En tres minuts Liberals d’Andorra repassa accions de Govern que no s’han complert o bé que no han respost a les expectatives inicialment plantejades.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

D’avancem amb tu a aturats amb DA. Aquest és el joc de paraules que Liberals d’Andorra ha fet servir per criticar l’acció de Demòcrates per Andorra (DA) al capdavant del Govern en un vídeo publicat a Internet. S’havia presentat la setmana passada a la reunió de poble d’Encamp i ahir va fer el salt a les xarxes socials. “El vídeo recull un seguit de projectes fallits de Demòcrates per Andorra, projectes anunciats i que mai existiran, projectes sense previsió de futur, projectes que es disparen de pressupost...”, indica la descripció.

En poc més de tres minuts Liberals fa una recopilació de titulars de diversos mitjans de comunicació que una veu en off llegeix; es fa una comparativa en anys sobre la situació de diferents projectes existents. L’heliport, The Cloud, el futur recinte funcional, el projecte de ràfting de Sant Julià o l’acord d’associació de la UE són alguns dels punts sobre els quals Liberals posa l’accent. Per cloure, una llista més superficial sobre altres qüestions “aturades”: la inversió estrangera, la reforma sanitària, la sostenibilitat de les pensions, la reforma de l’administració pública o la reactivació econòmica. “Aturats amb DA”, apareix al final del vídeo.

Durant la roda de premsa posterior al consell de ministres d’ahir, i preguntat per la premsa, el ministre de Finances, Jordi Cinca, va donar-hi el seu parer. “Al final les eines i l’estil de fer política l’ha de decidir cada formació i cada partit i, per tant, no em toca a mi jutjar les que vulguin utilitzar des d’altres formacions polítiques”, va voler sortir al pas amb relació al vídeo, i va afegir que “cadascú que faci el que cregui oportú”. Amb tot, el ministre va opinar que “no és gaire constructiu ni gratificant portar la política de forma sistemàtica a l’àmbit de la confrontació”. Cinca va reblar que“segurament hi haurà qui creu que explica millor el seu projecte des de negar el dels altres”, en una crítica amb l’acció de Liberals. Per això, el titular de Finances va insistir que des de DA “explicarem el nostre projecte i què hem de fer” i “argumentarem allò que no hem fet”, durant l’acció de Govern.

Vídeo de Liberals amb els projectes no complerts pel govern

Vídeo de Liberals amb els projectes no complerts pel govern

tracking