x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
POLÍTICA

SDP acusa el Govern de mentir els ciutadans amb el projecte de l'heliport

Actualitzada 22/05/2018 a les 06:51
El conseller general per SDP, Víctor Naudi, ha presentat una demanda d’informació al Govern perquè posi damunt la taula tots els informes tècnics que ha encomanat i rebut en relació al projecte de l’heliport a les Tresoles, a Escaldes-Engordany. En un comunicat enviat ahir, la formació explica que després que el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, “confessés” que no calia esperar cap informe del ministeri de Transports de França i “s’hagi vist així l’engany del govern de DA al Consell General i a la ciutadania”, el portaveu d’SDP al Consell General ha demanat la còpia de la documentació tècnica que figura a l’expedient del projecte. SDP considera que “en set anys els governs de DA han estat incapaços de trobar un terreny apte per a construir un heliport”. En el comunicat s’assegura que els intents “d’enganyar” el Consell General i els ciutadans són “un altre escarni a la intel·ligència de les ciutadanes i dels ciutadans”.
  • #2 Ciutadana
    (22/05/18 22:10)

    Joan va dir..
    Caramb Joan, sembla que només es pugui estar preocupat per un sol motiu. Doncs miri, potser que s'informi una mica més sobre aquest "projecte" d'heliport, perquè si es ciutadà d'Andorra i paga impostos, potser que li costi ben car. No nomes es la pitjor i més perillosa ubicació de les proposades fins ara, la més cara, la que precisa de mes obra, la que en cas d'accident pot ser gravíssima, la que afectarà a la qualitat de vida de més persones, i, per si tot axó fos poc, la que sembla que amaga un cas més de nepotisme com un cañás. .. Encara no li sembla prou preocupant axó?

    Respondre
  • #1 Joan
    (22/05/18 08:39)

    Sincerament, ens preocupa molt més l'opacitat de les negociacions amb la UE d'esquena al poble ja que d'això depèn el futur d'Andorra, gràcies.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts