x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Parcs Naturals

Medi Ambient presenta tres itineraris a l'entorn dels refugis guardats

Tres fulletons publiciten els circuits al Parc Natural de les Valls del Comapedrosa, Parc Natural de la Vall del Madriu-Perafita-Claror i Parc Natural de Sorteny
La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó amb les responsables dels parcs naturals.

Sílvia Calvó

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó amb les responsables dels parcs naturals.

ANA
Actualitzada 22/05/2018 a les 17:33
Amb motiu del Dia mundial de la biodiversitat, la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, ha presentat aquest matí els fulletons que s’han editat per donar a conèixer tres itineraris a l’entorn dels refugis guardats del Comapedrosa, de Sorteny i de l’Illa. En la presentació també han participat la cònsol menor d’Ordino, Gemma Riba, el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibiliat de la Massana, Sergi Gueimonde, i la directora de la Vall del Madriu-Perafita-Claror, Susanna Simon.

Els fulletons “Biodiversitat dels espais naturals protegits: itineraris entorn dels refugis guardats” presenten recorreguts que surten i arriben a cada un d’aquests tres refugis guardats. Es tracta d’itineraris fàcils, aptes per a totes les edats, i amb una distància màxima de 2,5 quilòmetres i desnivells lleugers. Els fulletons permeten descobrir la fauna, la flora i la diversitat d’hàbitats que es poden trobar en els itineraris que envolten els tres refugis. La informació estarà disponible en paper, en format digital i en format de fitxa-itinerari perquè estigui disponible als refugis de muntanya i pugui ser d’utilitat als usuaris dels refugis, així com als excursionistes que estiguin de pas.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts