x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Economia

Martí clourà la Trobada Empresarial al Pirineu

L'objectiu de les jornades serà el creixement sostenible, que s'abordarà des del punt de vista del futur de la Unió Europea i de les noves tecnologies
El director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, i el president de la Trobada Empresarial, Vicenç Voltes, avui

Martí clourà la Trobada Empresarial al Pirineu

El director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, i el president de la Trobada Empresarial, Vicenç Voltes, avui

ANA
Actualitzada 22/05/2018 a les 17:17
El president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes, i el director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, han presentat aquest matí la 29a edició de les jornades, que aquest any versaran entorn el creixement sostenible. L'encontre empresarial es realitzarà els dies 14 i 15 de juny a la Seu d'Ugell, que l'inaugurarà un representant de la Generalitat de Catalunya i els encarregats de cloure'l seran el cap de Govern, Toni Martí, i un ministre espanyol, pendent de confirmar. A l’acte de presentació de la cita ha servit també persignar un nou conveni de col·laboració per a les properes tres edicions, del 2018, 2019 i 2020.
Vicenç Voltes ha explicat que la temàtica del creixement sostenible s’abordarà des del punt de vista del futur de la Unió Europea i de les noves tecnologies. Un dels ponents més destacats serà l’exministre espanyol i expresident del parlament europeu Josep Borrell, que protagonitzarà el divendres 15 de juny una tertúlia amb l’economista alemany Juergen B. Donges, amb els quals s’espera que es pugui aportar "una visió de present i de futur sobre la UE". D’aquesta manera, Voltes ha defensat que Borrell és una persona amb un gran bagatge i amb "idees pròpies" i que juntament amb Donges haurien d'aportar "llum de per on pot anar" la situació de futur de la UE. Xavier Cornella ha destacat, per la seva banda, que el lema d’aquest any és un punt de partida "profundament interessant i amb potencial transformador i de creixement".

La trobada espera acollir uns 600 participants, que és la xifra que es registra en anys anteriors, sent, d’aquesta manera, la més nombrosa, d’entre les jornades privades que s’organitzen a Catalunya, tal com ha destacat Voltes, que ha manifestat que un 15%-20% són persones que arriben des d’Andorra, ja que "hi ha fidelitat i la participació no davalla".
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts