x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detingut per tercer cop per robar un gos

Animals a la gossera on va entrar el detingut.

Detingut per tercer cop per robar un gos

Animals a la gossera on va entrar el detingut.

ARXIU
Actualitzada 22/05/2018 a les 17:29
La policia va detenir per tercer cop en poc més d’un mes un jove resident de 19 anys per robar presumptament un gos de la gossera. Segons el balanç de detencions del cos, el noi va ser detingut dimarts de la setmana passada a dos quarts de dotze de la nit i se l’acusa d’un delicte contra el patrimoni. La direcció de la gossera va ser qui va alertar els agents després de detectar que faltava un gos de la raça bichon maltès.
El jove ja havia estat detingut el 10 i el 19 d’abril per la mateixa infracció, tot i que en aquelles dues ocasions hauria sostret una femella de raça pastor belga malinois. El presumpte autor dels fets havia establert una gran amistat amb l’animal, ja que sovint anava a la canera i treia els gossos a passejar o els donava menjar.

D’altra banda, el dilluns 14 de maig la policia va detenir un home resident de 26 anys per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. Conduïa begut, amb el carnet de conduir suspès i amb les rodes del cotxe desinflades. La policia el va arrestar a la capital a dos quarts de vuit de la tarda, al carrer Prat de la Creu, després de rebre l’avís dels serveis de circulació, que són els qui van aturar el conductor. L’home conduïa lentament a causa de la forta densitat de vehicles en aquella hora i fent ziga-zaga. En el balanç de detencions també es destaca que l’home hauria ofert resistència “greu” als agents. Després de fer-li el control, l’home va marcar 2,77 g/l.
La setmana passada la policia també va detenir quatre persones per un presumpte delicte contra la salut pública. Dijous passat al migdia, dos joves de 18 i 19 anys (un resident i l’altre no) van ser arrestats per posseir 244 grams de marihuana. El mateix dia a la nit, un home resident de 49 anys va ser detingut a la frontera del riu Runer per posseir 1,8 grams de cocaïna. L’endemà, un home no resident de 42 anys també va ser arrestat per portar a sobre 1,6 grams de cocaïna i 3,5 grams de cànnabis.
Etiquetes
  • #7 Llibertat...
    (22/05/18 18:27)

    no és un prés robacan.... És un robacan prés jajaja...

    Respondre
  • #6 Animalista aférrim
    (22/05/18 17:00)

    Se suposa que si el gos és major d'edat podrà decidir per si mateix, a veure si ara anem a imposar el gos amb qui ha de viure, i per descomptat necessitarà suport psicològic, teràpia de grup, ioga, més joguines, llaminadures diverses i banys termals per superar el trauma ....

    Respondre
  • #5 Lluert
    (22/05/18 16:21)

    llibertat presos robacans

    Respondre
  • #4 Vergonya
    (22/05/18 16:08)

    Proposo muntar una plataforma per ajudar al xaval i el seu gos, ja n'hi ha prou de criminalitzar actes bondadosos de pur amor com aquest.

    Respondre
  • #3 Raul
    (22/05/18 13:25)

    DONEU-LI el GOS SVP!!!!!!
    Amb lo que costa que adoptin.......
    Per mi es un heroi. 
    Igual li ha dit gilipolles a algu i tambe l'arresten com al de la batllia......

    Respondre
  • #2 Joan
    (22/05/18 13:20)

    Que l'Estat es fiqui entre un animal i un jove demostra el grau de deshumanització que patim.

    Respondre
  • #1 Peret
    (22/05/18 12:31)

    Aquest noi segurament tè un dèficit,d'afectivitat,segurament se sent sol i l'animal en aquest cas el gos,li dona el que necessita.En compte de portar-lo a la Policia,no seria millor que els serveis socials,exp.algún sicòlec el visites? cap autoritat competent no s'ha adonat del problema,i finalment si un gos el fa feliç,doneu-li si us plau.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts