reportatge

DMG es transforma

El suplement dominical del Diari es publicarà amb un nou format com a pàgines centrals de la revista ‘Lectura’ a partir del proper diumenge 27 de maig.

DMG es transforma

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova etapa per a DMG. El suplement dominical que arribava fins ara com a pàgines centrals del Diari d’Andorra canvia de format i es converteix en part de Lectura, el suplement de Segre. La transformació de DMG comporta una pausa i avui no apareixerà com a quadern intern d’aquesta edició, per tornar a publicar-se diumenge 27 de maig de manera ininterrompuda.

El lector trobarà en el nou DMG els mateixos continguts d’informació i entreteniment que hi havia fins ara. El canvi es concreta en el format revista amb paper setinat que permet oferir un producte de més qualitat gràfica però amb les seccions habituals ja consolidades al suplement dominical del Diari. El reportatge de la setmana sobre temes d’interès analitzats en profunditat, el perfil més humà d’una persona coneguda del Principat, el record a un esdeveniment històric del país, els objectes imprescindibles d’una figura de rellevància, el test de Proust al qual es sotmeten els esportistes, els cops amagats de protagonistes de la vida andorrana i els tuits per repassar en to irònic l’actualitat setmanal continuaran integrant els continguts de DMG.

El suplement andorrà manté la identitat i autonomia pròpia tot i aparèixer com a part de Lectura ubicat a les vuit pàgines centrals i a més DMG tindrà una reproducció de la primera pàgina de cada número en la portada del suplement dominical de Segre. La incorporació a Lectura representa per al lector del Diari d’Andorra un afegit, ja que podrà gaudir cada diumenge d’una revista que va néixer el 1991 i que ha merescut diversos premis durant aquesta llarga trajectòria amb continguts de reportatges, entrevistes, seccions especialitzades i articles d’opinió.

Lectura es distribueix a tot el territori de Lleida amb una edició de 16.000 exemplars que a partir de diumenge vinent arribarà també a Andorra de la mà del Diari i obre una nova etapa de creixement i millora per a DMG.

tracking