x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

La policia deté una treballadora de la CASS acusada de sostraure diners

La parapública detecta irregularitats comptables “suposadament imputables” a una cap d’àrea
Seu de la Caixa Andorrana de Seguretat Social.

Detenen una empleada de la CASS per sostraure diners

Seu de la Caixa Andorrana de Seguretat Social.

ARXIU
Actualitzada 18/05/2018 a les 17:05
La policia va detenir dimecres passat una cap d’àrea de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) acusada d’un presumpte delicte d’apropiació indeguda de diners de la parapública. Al tancament de l’edició, la treballadora continuava detinguda i encara no havia passat a disposició judicial. La policia encara estava revisant documentació tant a les oficines de la parapública com al domicili de la detinguda. L’arrest no es va fer ni en horari laboral ni tampoc dins de les oficines de la CASS. La policia tampoc es va personar a la seu de la Seguretat Social en horari laboral per realitzar les investigacions pertinents.
Segons van explicar al Diari fonts properes al cas, la parapública va detectar una sèrie d’irregularitats comptables en el darrer dels controls interns que fa de manera regular, fet que va fer sospitar que seria la cap d’àrea qui suposadament les hauria comès. Va ser dimecres al matí quan els rectors de la CASS van denunciar la treballadora davant la policia, que va procedir a detenir-la la nit d’aquell mateix dia.

Es tracta d’una empleada que portava molts anys treballant a la parapública i a la qual el seu càr­rec li hauria permès, presumptament, sostraure diners als quals tenia accés pel seu lloc de feina.
La CASS va fer públic ahir al matí un comunicat en el qual informava que “en seguiment dels controls pertinents s’ha pogut constatar la comissió d’irregularitats comptables i suposadament imputables a un treballador de la parapública”. Per aquest motiu, continua el comunicat de premsa, “s’ha considerat convenient presentar la denúncia corresponent a les autoritats competents”.

L’escrit de la parapública finalitza indicant que “essent oberta una investigació, la Caixa Andorrana de Seguretat Social esperarà al resultat de la mateixa i instarà a les accions escaients en reclamació del seu perjudici si escau”.
Etiquetes
Veure’n més
18
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts