x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Noves tecnologies

Saboya explica el potencial innovador d'Andorra

El ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, va explicar l’acord que el país ha signat amb l’Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT), en la primera Startup Grind que es va celebrar ahir, al centre de Congressos d’Andorra la Vella, i que es va retransmetre via streaming a tot el món. De manera presencial hi van assistir unes 120 persones, fet que “satisfà” molt un dels seus promotors, Ferran Martínez. “Estem molt contents per ser la primera que fem i creiem que Andorra és un molt bon lloc per venir a fer-les i que aquestes conferències poden ser una finestra al
  • #3 Innovació?
    (17/05/18 14:46)

    Innovació? Ont es ??? No Em feu roure amb lo del mit! Aquí al país hi ha gent auténticament innovadora i no se'ls en fa cas. Vulgar modus vivendi...

    Respondre
  • #2 Carles
    (17/05/18 11:30)

    Postureig que no ens porta enlloc...

    Respondre
  • #1 En campanya Sr. Saboya???
    (17/05/18 10:50)

    Sembla que el Sr. Saboya s'orienta cap a una cursa politica en vistes a posicionar-se com a lider alternatiu al Sr. Espot a DA,que seria aparentment el "favorito".

    Tinc la impressio que les seves compareixences estan destinades a passar la mà per la cara als de DA o en tot cas jo aixi ho interpretaria... Llegiu bé on diu:

    "Martínez va afirmar que s'havia ESCOLLIT el ministre Saboya i l'acord amb el MIT per començar aquestes xerrades sobre innovació i emprenedoria “perquè demostren que aquí s'està treballant molt bé en aquest sentit. ”

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts