TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Govern proposa les rebaixes al comerç a partir del 22 de juny i del 21 de desembre

Govern proposa les rebaixes al comerç a partir del 22 de juny i del 21 de desembre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern ha tramès a les associacions de comerciants una proposta de calendari de rebaixes pràcticament idèntica a la de l’any passat. Les d’estiu, si no hi ha canvis, arrencarien el 22 de juny (divendres) i les d’hivern ho farien el 21 de desembre (també divendres). El final se situaria el 2 de setembre i el 3 de març, respectivament. El calendari manté un tractament especial per als sector comercial que venen articles d’esports d’hivern, amb un període de descomptes entre el 8 de febrer i el 22 d’abril del 2019. També, com sol ser habitual, es tornen a respectar les rebaixes privades concebudes per alguns establiments del país per premiar els clients fidels, que arrenquen uns dies abans del període de descomptes oficial. En el cas de l’estiu, l’inici és el 16 de juny, i en el de l’hivern, el 15 de desembre.

L’any passat el Govern va aprovar una reducció notable del període de rebaixes però no va atendre la demanda de diferents associacions de petits comerciants, que reclamaven que els descomptes no s’iniciessin abans del Nadal perquè els perjudica en el volum de negoci. Però l’executiu manté la necessitat d’arrencar els períodes abans que ho facin els països veïns i també de fer-ho abans de Nadal.

tracking