cooperació

Govern i Creu Roja signen un conveni de col·laboració

El ministre Xavier Espot ha avançat que les entitats cíviques podrien ajudar amb la problemàtica de l’escassetat de pisos de lloguer i l’increment de preus

Govern i Creu Roja signen un conveni de col·laboracióANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els ministeris de Salut, Afers Socials, Cultura, Joventut i Esports i Afers Exteriors han signat un conveni marc de col·laboració i cooperació amb la Creu Roja Andorrana. Aquest acord recull els convenis signats fins al moment per a projectes específics, unifica els criteris de col·laboració i serveix de base per a incloure futurs convenis. A més, també s'estipula la creació d'una comissió composta per dos membres del Govern i dos de la Creu Roja.

El ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha avançat que les entitats cíviques podrien ajudar amb la problemàtica de l’escassetat de pisos de lloguer i l’increment de preus. D’aquesta manera, ha destacat que “un àmbit privilegiat on es vol comptar amb la col·laboració de les entitats cíviques és l’habitatge”, ja que algunes d’aquestes associacions tenen pisos que podrien destinar a finalitats socials.

Alguns dels àmbits de cooperació que es determinen en el conveni són: la teleassistència i suport domiciliari, el transport sanitari i sociosanitari adaptat col·lectiu amb acompanyament, la inclusió social de col·lectius en situació o risc d'exclusió social, l'organització de campanyes de donació i les accions de voluntariat i joventut.

El conveni entra avui en vigor i té vigència fins al desembre del 2020, tot i que es pot anar estenent en períodes de la mateixa durada.

tracking