COSSOS ESPECIALS

El cos de policia arriba als 254 agents, la xifra més gran de la història

El ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha assegurat que aquest any s'afegiran 13 noves incorporacions, amb l'objectiu d'arribar als 270 agents

El cos de policia arriba als 254 agents, la xifra més gran de la històriaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'acte de jurament dels 33 nous agents de Policia de la 53a promoció ha tingut lloc aquest matí al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. Amb aquestes noves incorporacions, ja són 254 agents en total al cos de policia, "el nombre d'efectius més important que el cos de policia ha tingut mai", segons ha assegurat el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot. L'objectiu, però, és arribar al voltant dels 270 agents. Espot ha destacat que "s'hi afegiran 13 noves incorporacions: 3 són cobertures de vacants i 10 són places noves". En aquest sentit, el ministre ha explicat que "les funcions cada cop són més complexes i, per tant, es requereixen més efectius".

Pel que fa a la lluita contra el contraban, Espot ha comentat que "l'assignatura pendent és la creació d'un grup específic antifrau que només es dediqui a prevenir delictes de contraban". La intenció és que aquesta iniciativa sigui una realitat durant aquest any gràcies a les noves incorporacions que també permetrien cobrir la frontera del Pas de la Casa les 24 hores del dia, reforçar els delictes tecnològics, el blanqueig i la violència de gènere.

33 nous policies

El cos de policia arriba als 254 agents, la xifra més gran de la història

tracking