societat

El comú destaca l'èxit de participació a Andoflora

Jael Pozo afirma que aquesta edició s’han superat les expectatives

El comú destaca l'èxit de participació a AndofloraCOMÚ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 25a edició del festival floral Andoflora va tancar ahir les portes després de la visita del Copríncep Joan-Enric Vives. La consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana de la Massana, Jael Pozo, va assegurar que “els resultats han superat les nostres expectatives”. Les previsions meteorològiques eren dolentes i “per sort” van donar una treva que va permetre tirar endavant totes les actuacions, tallers i altres activitats programades. Pozo va remarcar l’alta assistència a totes les propostes, des del ple al teatre per veure l’espectacle de l’ENA fins al taller del tacte o l’exposició de les olors. El comú va destacar que els pics més alts d’afluència de gent es van donar durant les actuacions de l’Esbart Valls del Nord, la Grossband o els Castellers d’Andorra.

El Copríncep Vives, que va ser rebut pel cònsol major, David Baró, i els consellers Jael Pozo i Josep Maria Garrallà, va recórrer tots els estands i també les intervencions artístiques florals instal·lades en diversos punts de la Massana. El festival va cloure amb l’entrega de premis dels dos concursos. El d’intervencions d’artístiques el va guanyar Lo Florista, per la creació que va recrear els vint-i-cinc anys d’història d’Andoflora a través d’elements naturals. En l’altre concurs, el de decoració d’aparadors, es van atorgar tres premis: el primer, per a la Farmàcia Garrallà, el segon, per a Entre Línies, i el tercer, per a Cathyan.

Segons va destacar el comú, aquesta edició ha estat un èxit d’assistència i participació, ja que hi ha hagut vint-i-quatre estands, la capacitat màxima de la plaça de les Fontetes.

tracking