Detingut un home per maltractar la seva exparella

L'individu de 31 anys hauria agredit a la dona després d'una discussió en un bar d'Escaldes-Engordany

Detingut un home per maltractar la seva exparella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir ahir un home resident de 31 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic, segons el balanç setmanal d'intervencions. El detingut hauria agredit a la seva exparella, després d'una discussió en un bar d'Escaldes-Engordany.

Els agents van arrestar un home de 29 anys que es trobava en un local d'oci d'Escaldes i tenia un aute de processament de prohibició d'entrar en locals nocturns. El detingut es va enfrontar als agents proferint injúries, amenaces i resistència. La policia també va detenir un home resident de 35 anys per un presumpte delicte de desobediència i resistència greu a funcionaris de policia en un bar d'Andorra la Vella. L'individu hauria intentat agredir a una persona i, posteriorment, va oposar resistència als agents que van intervenir i va fer cas omís a les seves indicacions.

Pel que fa als delictes contra la salut pública i la seguretat del trànsit, dos homes no residents de 20 i 22 anys van ser detinguts per possessió de 0,6 grams de cocaïna, 12,6 grams de ketamina i 4,6 grams de marihuana; i un home de 39 anys va ser detingut per donar positiu en un control d'alcoholèmia amb una taxa de 2,20 g/l i causar un accident amb danys materials.

tracking