societat

El Cirque du Soleil requerirà 50 voluntaris diaris durant el juliol

El Cirque du Soleil requerirà 50 voluntaris diaris durant el juliolClara Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per tercer any consecutiu, l’equip del departament de Joventut i Voluntariat va organitzar una trobada amb tots els voluntaris per presentar la nova temporada. Durant els pròxims mesos, una borsa de voluntaris integrada per gairebé dues-centes persones col·laborarà amb Protecció Civil, la Creu Roja i les autoritats per tal que es desenvolupin els esdeveniments previstos durant els mesos d’estiu, com ara el Cirque du Soleil o algunes etapes de la Vuelta a Espanya.

El coordinador de Joventut i Voluntariat, Agustí Pifarré, va recordar que aquesta temporada “està molt plena”, ja que els voluntaris cada vegada tenen més esdeveniments, i va celebrar que “cada cop estan més preparats”. El coordinador de Joventut i Voluntariat va explicar que les persones inscrites es van formant durant tot l’any, ja que els ofereixen una formació gratuïta de primers auxilis i un curs de riscos naturals. El responsable va recordar que enguany els esdeveniments que requeriran més voluntaris seran la Vuelta a Espanya, que necessitarà unes 200 persones, i el Cirque du Soleil, que es du a terme tot el mes de juliol i necessita uns 50 voluntaris diaris.

La jornada de presentació també va servir per recordar als voluntaris quins són els seus drets i deures en l’exercici de la seva tasca. També es va parlar de comportament, normes de seguretat en esdeveniments a la carretera i actuacions en grans esdeveniments. Gràcies a un nou acord de col·laboració amb Autocars Nadal, a partir d’ara els voluntaris gaudeixen d’un 20% de descompte en trajectes d’anada i tornada de Barcelona a Andorra.

tracking