justícia

Nou recurs per demanar la llibertat de Besolí

La prova aportada per la Confederació Brasilera pot ser clau en la decisió

Nou recurs per demanar la llibertat de Besolí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les defenses de Joan Besolí i Sandro Rosell han presentat un recurs a l’Audiència Nacional contra la decisió de la jutgessa Carmen Lamela de denegar la llibertat sota fiança per als dos acusats de formar part d’un grup que va treure profit de la venda de partits amistosos de la Confederació Brasilera de Futbol. L’esperança, segons diverses fonts consultades, passa perquè finalment se’ls atorgui la llibertat provisional sobre la base de la declaració de la Confederació Brasilera de Futbol respecte que no va patir cap perjudici perquè fos l’empresa dels acusats la que va passar a gestionar els partits amistosos de la selecció brasilera de futbol. La CBF afirma en el document que, al contrari, van començar a obtenir molts més ingressos pels partits amistosos arran que Sandro Rosell va fer-se càrrec de la recerca i contractació de partits.

El senador i ex-futbolista brasiler Romario, en canvi, va testificar a l’Audiència Nacional i va acusar l’expresident de la CBF Ricardo Teixeira i Sandro Rosell de blanquejar 6,5 milions d'euros procedents de la venda de drets de partits de la selecció brasilera. S’ha aportat, però, un posicionament de les autoritats brasileres que contradiuen la versió de l’exjugador del Barça.

Besolí i Rosell compliran el 25 de maig un any en presó preventiva, tot i les múltiples mostres de repulsa que ha generat que se’ls hagi rebutjat fins a una desena de vegades la llibertat condicional. Fonts properes al cas van indicar que aquest cop hi ha més esperança, ja que l’argument fonamental de Lamela és que estava a punt d’acabar la instrucció del cas.

tracking