x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
ENERGIA

Neix FEDA Solucions, una aposta per l'estalvi, l'eficiència i la sostenibilitat

La nova marca ajudarà al client a estalviar en consum domèstic, explicant-li a quines hores del dia l'energia és més cara o utilitzant la tecnologia per millorar la gestió del consum de calefacció
Actualitzada 07/05/2018 a les 17:08
Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) ha presentat avui la seva nova marca de serveis: FEDA Solucions, un nou model energètic que aposta per desenvolupar projectes d'estalvi, eficiència i sostenibilitat. FEDA solucions pretén aconseguir un increment de la capacitat de generació d'energia interna, millorar l'estalvi energètic i desenvolupar alternatives energètiques sostenibles amb el medi ambient. Alguns dels projectes que engloba la nova marca es basen en la mobilitat elèctrica a la via pública, els carregadors elèctrics d'ús particular i d'empreses, la plataforma de mobilitat, els productes de confort i l'estalvi energètic a la llar i el seguiment per a la millora energètica d'edificis públics.
FEDA Solucions també ajudarà al client a estalviar en consum domèstic, explicant-li, per exemple, a quines hores del dia l'energia és més cara o utilitzant la tecnologia per gestionar millor el consum de calefacció. En aquest sentit, el director general de FEDA, Albert Moles, ha assegurat que "es pot arribar a estalviar entre un 10 i un 20% de la factura".

La parapública ja ha posat a disposició dels ciutadans una pàgina web informativa per consultar tots els nous productes i serveis.
Etiquetes
  • #1 Kw/h
    (07/05/18 17:27)

    Un projecte que és la cara amable i bondadosa del monopoli energètic, ara que la llum puja un 10% sou tan amables de vetllar per les nostres necessitats, és increïble l'altruisme desinteressat de la parapública, que cada vegada és menys pública i més privada. Si no encenem la llum, encara gastarem menys ... Moltes gràcies Srs.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts