Detingut un jove de 18 anys per agredir la seva parella

Els agents han arrestat un home de 53 anys per amenaçar a dos individus amb un ganivet de caça amb una fulla de 17 centímetres

Detingut un jove de 18 anys per agredir la seva parellaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir un jove de 18 anys per agredir a la seva parella en un local d'oci d'Escaldes després d'una discussió per gelosia, segons el balanç setmanal d'intervencions. El detingut la va sacsejar fortament pels braços i li va donar cops a la cara i els braços.

Els agents també van arrestar tres homes residents de 53, 23 i 19 anys respectivament. Els dos últims van anar al domicili de l'home de 53 anys per reclamar-li un deute pendent i aquest els va amenaçar amb un ganivet de caça amb una fulla de 17 centímetres. A més, la policia també va trobar en la seva possessió dues armes blanques i un ganivet de cuina amb una fulla d'11 centímetres. El presumpte deute era una possible venda d'estupefaent. És per aquest motiu que es va acabar detenint als altres dos individus.

Un home i una dona residents també van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic, després de tenir una forta discussió. La parella presentava ferides sagnants a la cara d'esgarrades i a la dona se li va trobar en la seva possessió 6,6 grams d'haixix.

Pel que fa als delictes contra la salut pública i la seguretat del trànsit, la policia va detenir un home no resident de 45 anys a la frontera del riu Runer per possessió de 5,2 grams de cocaïna, a un jove de 24 anys per donar positiu en el control d'alcoholèmia amb una taxa de 2,10 g/l i a un home resident de 52 anys per negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia i conduir amb el permís de conduir suspès des del mes d'abril.

tracking