Balanç

Un motorista, en observació per una fractura costal i quatre ferits lleus en accidents

Un motorista, en observació per una fractura costal i quatre ferits lleus en accidentsE. R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor d’una motocicleta va resultar ahir ferit lleument en un accident a la carretera dels Plans, a la Massana. En l’accident s’hi van veure implicats un turisme i una motocicleta, els dos vehicles amb matrícula del Principat. L’home, resident de 54 anys, va patir una fractura costal i va romandre en observació a l’hospital de Meritxell, segons van explicar fonts de hospitalàries. La policia va rebre l’avís pels volts de tres quarts de dues del migdia.

Els altres tres accidents van tenir lloc a Andorra la Vella i a Sant Julià de Lòria. A dos quarts d’onze dos vehicles, un de matrícula espanyola i un de matrícula andorrana, van topar a la rotonda de la Margineda ocasionant dos ferits lleus. A les 12 del migdia un conductor d’un ciclomotor, resident de 19 anys, va resultar ferit lleument en un accident a l’avinguda Prat de la Creu. Una hora més tard un turisme amb matrícula espanyola i una motocicleta andorrana van xocar a l’avinguda Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria. En aquesta ocasió, l’únic afectat va ser el conductor de la motocicleta, resident de 45 anys.

En tots tres casos els ferits lleus van ser traslladats a l’hospital de Meritxell i posteriorment van ser donats d’alta, segons van confirmar fonts del centre.

tracking