x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Societat

Satisfacció per apujar les multes al 'botellón'

L’entitat Els Fills d’Andorra vol accions preventives per evitar l’accés dels menors a l’alcohol
El Govern va anunciar dimecres passat que endurirà les sancions per consumir begudes alcohòliques a la via pública. Així, en el marc del projecte de llei de seguretat pública, es multarà amb 300 euros aquelles persones que beguin alcohol al carrer i amb 500 qui hi consumeixi drogues. Es tracta d’una decisió que des de l’associació Els Fills d’Andorra valoren molt positivament, per l’efecte dissuasiu que poden tenir unes sancions més elevades que les actuals.
Xavier Panadès, membre de l’entitat encarregada de donar suport als pares que tenen fills amb addiccions a les drogues i a l’alcohol, considera que “el fet
  • #4 Quin cracks els politics
    (29/04/18 16:28)

    Acions Esterils de Cara a la galeria, la premsa i sense cap efecte a la societat, a no ser recaudar algun € mes per la caixa de govern, quina pena de societat hipocrita i falsa.

    Respondre
  • #3 Quina pena de politiques
    (29/04/18 16:20)

    Satisfació de qui, dels Politics??? Que es faran un foto com els salvadors de la juventut? Quina PENA !!! A Andorra no hi res pel Jovent que surt, sols bars, beure o fumar.

    Respondre
  • #2 Darío
    (29/04/18 13:52)

    Em pregunto de què serveix aquesta suposada solució de la classe política en una població cada día més embrutida i alcoholitzada.

    Respondre
  • #1 Pals de cec
    (29/04/18 11:11)

    Aquesta decisió només satisfà a la caixa de l'Estat, el mateix Estat que proveeix l'alcohol.Les festes majors s'han convertit en l'al·legoria del consum d'alcohol i drogues, brutícia, vòmits i gamberrisme, i a això en diem diversió ? Govern en canvi sembla està content, pels impostos aplicats a les begudes alcohòliques, dic.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts