Una conductora èbria xoca contra dos vehicles aparcats i resulta ferida i detinguda

El cotxe va xocar amb dos turismes estacionats i posteriorment la noia va ser detinguda

Una conductora èbria xoca contra dos vehicles aparcats i resulta ferida i detingudaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una noia resident de vint-i-cinc anys que circulava amb un turisme va xocar amb dos vehicles que es trobaven estacionats i tenien matrícula andorrana dijous entre les deu i les onze de la nit a la Massana, concretament a l’altura del número 76 de l’avinguda Sant Antoni, segons fonts policials. La víctima conduïa un vehicle amb matrícula espanyola. Fruit de l’accident, la jove va resultar ferida i va ser traslladada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on posteriorment va rebre l’alta hospitalària.

La policia li va practicar un control d’alcoholèmia, que va resultar positiu amb una taxa d’alcohol en sang de 2,07 grams per litre. Un cop va rebre l’alta mèdica, va ser detinguda i va passar a disposició judicial. La conducció amb una taxa d’alcohol en sang superior als 0,8 grams per litre implica la detenció.

Dos ferits més

A més, dos homes van resultar ferits també dijous passat en un sinistre a Andorra la Vella. Els fets van tenir lloc pels volts de les nou de la nit a l’altura del carrer Roureda Tapada, número 10, quan dos turismes amb matrícula andorrana van col·lidir. Arran del sinistre, el conductor d’un dels vehicles, un home resident de quaranta-cinc anys, i l’ocupant de l’altre vehicle, un home resident de vuitanta-cinc anys, van resultar ferits. Ambdós van ser traslladats a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Ambdós van patir petites contusions i posteriorment van rebre l’alta mèdica.

tracking